Barion Pixel

DUANSzolárium

webshop

DUANSzolárium

webshop

Color me black
COLOR ME BLACK 250 ml / 15 ml

Most a szuper sötét szín csak 20 percre van! A Color Me Black ™ bódítóan addiktív illata és buja hármas sötét bronzosítói teszik ezt a barnító elixírt üdülésnek egy üvegben. A camu camu bogyókkal keverve, az öregedési folyamatokat lassító Color Me Black ™ tengeri moszatot és méhviaszt használ, hogy elősegítse a méreganyagok eltávolítását a szervezetből és javítsa a bőr állapotát. Az eredmény a puha, sima bőr mellett, az azonnali szín és tartós sötét barnulás.
Most a szuper barna bőrszín pár perc alatt elérhetővé válik! Hatóanyagok:

  • Chicory Extract: A cikória kivonat azonnali, puha megjelenésű bőrt biztosít.
  • Camu Camu Berries: Felgyorsítja a bőr természetes regenerálódását, és kollagén képződését. A camu camu bogyó ereje hatalmas, nem csak azonnali ragyogást ad a bőrödnek, hanem fel is tölti azt energiával.
  • Bee’s Wax: A méhviasz hatására bőrünk megpuhul és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége.
  • Sunflower Oil: A napraforgóolaj segít abban, hogy a bőr hidratált maradjon, így jó hatással van azokra, akiknek száraz, dehidratált, vagy érzékeny bőre van. A napraforgóolaj antioxidáns tulajdonságai miatt megelőzi az öregedés korai jeleinek a kialakulását.
  • Sea Weed: A tengeri gyomnövények segítenek eltávolítani a toxinokat a testből, fokozza a kollagén képződést és csökkenti az UV sugárzás okozta bőröregedést.

100 Ft7.400 Ft

Készítette az Alphadesign - 2021