Barion Pixel

DUANSzolárium

webshop

DUANSzolárium

webshop

Super black bronzosító
SUPER BLACK 250 ml / 15 ml

A Super Black bronzosító egy intenzív DHA bronzosító, mely azonnali és késleltetett sötét bronzosítók keveréke a ragyogó barnaságod eléréséhez. Camu camu bogyókkal keverve lassítja az öregedési folyamatot, és serkenti a kollagén termelését. A benne található tengeri növények és a méhviasz javítják a bőr állapotát. Látni fogod a puha, sima bőrt, az azonnali színt, valamint az egyre mélyülő, tartós barnulást. Puncs illattal. Hatóanyagok:

  • Chicory Extract: A cikória kivonat azonnali, puha megjelenésű bőrt biztosít.
  • Camu Camu Berries: Felgyorsítja a bőr természetes regenerálódását, és kollagén képződését. A camu camu bogyó ereje hatalmas, nem csak azonnali ragyogást ad a bőrödnek, hanem fel is tölti azt energiával.
  • Bee’s Wax: A méhviasz hatására bőrünk megpuhul és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége.
  • Sunflower Oil: A napraforgóolaj segít abban, hogy a bőr hidratált maradjon, így jó hatással van azokra, akiknek száraz, dehidratált, vagy érzékeny bőre van. A napraforgóolaj antioxidáns tulajdonságai miatt megelőzi az öregedés korai jeleinek a kialakulását.
  • Sea Weed: A tengeri gyomnövények segítenek eltávolítani a toxinokat a testből, fokozza a kollagén képződést és csökkenti az UV sugárzás okozta bőröregedést.

900 Ft7.350 Ft

Készítette az Alphadesign - 2021